Wat is rozenbottel olie? handgemaakteskincare

Wat is rozenbottel olie?

 Wat is rozenbottel olie?

Rozenbottel olie is ook bekend als rosehip olie en wordt meestal gebruikt voor de sterke pro age eigenschappen. Het hoge gehalte pro vitamine a en ontstekingsremmende vetzuren helpen de huid te ondersteunen en de huidstructuur te verbeteren en fijne lijntjes te vervagen. Rozenbottel olie helpt ook bij littekens en striae.
 
Regenererend, verjongend en helend. Een lichte, niet vette olie die snel wordt opgenomen door de huid. Rozenbottel olie bevat tretinoïne, die helpt om beschadigde huid en acne te herstellen en rimpels en littekens te verminderen. Eén van de beste oliën voor de rijpere huid, het is een goede bron van essentiële vetzuren die helpen bij het herstel van de huid. Rozenbottel olie bevat linoleenzuur, dat helpt bij uv schade, fijne lijntjes en rimpels en vitamine c en bètacaroteen die beide antioxidanten zijn. 
 
Rozenbottel olie is een geweldige moisturizer en voelt fantastisch aan op je huid. Het is een fantastisch fijn product, want het laat zich zeer goed mengen met essentiële oliën en draagoliën.
 
Verwarm rozenbottel olie niet boven de 40 graden, deze olie is zeer hittegevoelig en zal oxideren bij een te hoge temperatuur.
 
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.