Lente huidverzorgingsroutine handgemaakteskincare

Lente huidverzorgingsroutine

Lente huidverzorgingsroutine

Stap 1: Reinigen

Gebruik een milde, hydraterende reiniger om je gezicht te reinigen en onzuiverheden te verwijderen. Breng de reiniger aan op je gezicht en masseer het zachtjes in de huid. Spoel het vervolgens af met lauw water en dep je gezicht droog met een zachte doek.

Stap 2: Toner

Breng een toner aan om de pH-waarde van je huid te herstellen en de huid te hydrateren. Een toner kan ook helpen om de poriën te verkleinen en de huid te verzachten. Gebruik een watje om de toner op je gezicht aan te brengen.

Stap 3: Hydrateren

Breng een lichte, hydraterende creme aan om je huid te voeden en te beschermen. Kies een creme met SPF om je huid te beschermen tegen de zon. Breng de creme aan op je gezicht en nek en masseer het zachtjes in de huid. 

Stap 4: Beschermen

Breng zonnebrandcreme aan om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Kies een zonnebrandcreme met een SPF van minimaal 30 en breng het aan op je gezicht en nek voordat je naar buiten gaat. 

Herhaal deze routine elke ochtend en avond om je huid gezond en stralend te huiden gedurende de lenteperiode. Vergeet niet om ook voldoende water te drinken en een gezonde voeding te hebben om je huid van binnenuit te verzorgen.

#selfcareweekend

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.